Merken Accessoires Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Merken Accessoires Gebruikte scooters Nieuwe scooters Gebruikte bromfietsen Nieuwe bromfietsen
Contactformulier Openingstijden Routekaart Medewerkers Reviews
Onderhoud en Reparatie Retouren en garanties Verhuur Bepaal uw framemaat Zadelmeting SQ Lab Fietssleutel kwijt? Gebruikershandleidingen
Fietsverzekering Bromfietsverzekering BOVAG LeaseFiets Werkkostenregeling In de pers Nieuwsbrieven Cadeaubon Zakelijk Sponsoring Agenda Vacatures

Deel deze pagina:Zadelmeting SQ LabMaak een eind aan uw zadelpijn! Kom langs voor een zadelmeting en ons uitgebreid advies!

SQ-Lab heeft een zadelbreedtemeetsysteem ontwikkeld waarmee de afstand tussen de zitbotjes gemeten kan worden om zo de juiste zadelbreedte te bepalen.
Het SQ-Lab zadel heeft een verlaagde neus en dus ook meer ruimte voor de gevoelige gebieden, voor zowel vrouwen als mannen.

Zadelpijn, een veel gehoorde klacht. Ieder zadel is anders en iedereen ervaart een zadel anders. Daarom is het voor velen een hele zoektocht om tot het juiste zadel te komen. Wanneer een zadel te smal is veroorzaakt dit onnodig druk en wel precies op de plekken waar druk vermeden moet worden. Met het SQ-Lab zadel meetsysteem kunnen wij een zadel adviseren dat grote kans van slagen heeft. SQ-Lab heeft als eerste fabrikant van zadels een methode ontwikkeld om de afstand tussen de zitbotjes van het bekken te meten, de Popometing. Door deze meting kan de optimale zadelbreedte berekend worden. Dit concept heeft zich in afgelopen jaren bewezen en intussen is het bijna ondenkbaar om zonder meting een goed zadel aan te schaffen.

Om de afstand van uw zitbotjes te meten, neemt u plaats op de SQ-Lab Popometer. Door druk op uw zitvlak uit te oefenen wordt er een breedte afdruk van uw zitbotjes gemaakt op het SQ-Lab meetboard. Met de gemeten zitbot-breedte, het type fiets en de vorm van het stuur bepalen we uiteindelijk het best passende zadel.

SQ-Lab heeft een ruime keuze aan zadels, voor alle type fietsen is er een geschikt zadel. Bijna alle zadels zijn verkrijgbaar in 4 breedtematen. Zo kunnen we u garanderen dat uw zitbotjes optimaal op de juiste plek van het zadel gepositioneerd worden. Alleen op deze manier wordt het gevoelige kruis ontzien bij zowel mannen als vrouwen en wordt de druk over de gehele breedte van het zadel comfortabel verdeeld.

SQ lab metingSQ-lab