Merken Accessoires Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Merken Accessoires Gebruikte scooters Nieuwe scooters Gebruikte bromfietsen Nieuwe bromfietsen
Contactformulier Openingstijden Routekaart Medewerkers Reviews
Onderhoud en Reparatie Retouren en garanties Verhuur Bepaal uw framemaat Zadelmeting SQ Lab Fietssleutel kwijt? Gebruikershandleidingen
Fietsverzekering Bromfietsverzekering BOVAG LeaseFiets Werkkostenregeling In de pers Nieuwsbrieven Cadeaubon Zakelijk Sponsoring Agenda Vacatures
Zorgeloos elektrisch fietsen met het EzyRider garantieplan
Zorgeloos elektrisch fietsen met het EzyRider garantieplan

Zorgeloos elektrisch fietsen met het EzyRider garantieplan


Het EzyRider Garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe Batavus of Sparta e-bike, k op de batterij, motor en display. Dat betekent vijf jaar lang onbezorgd fietsen zonder onvoorziene kosten!

Garantie op de hele e-bike.
Alle mechanische en elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het EzyRider Garantieplan (slijtagedelen uitgezonderd). Gaat er een onderdeel van je e-bike kapot door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeidskosten.

Ook garantie op de batterij
De batterij is n van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder het EzyRider Garantieplan.

Onderhoud
Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. We vragen je dan ook om de e-bike ieder jaar, of iedere 4.000 kilometer (wat zich eerder voordoet), voor regulier onderhoud aan te bieden bij ons.

Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig bij ons afsluiten voor slechts 189,-. Daarmee fiets je vijf jaar znder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.

Wil je weten hoe het precies werkt en hoe je het EzyRider Garantieplan afsluit, bekijk dan HIER een korte video.

Terug naar nieuwsoverzicht