Merken Accessoires Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Merken Accessoires Gebruikte scooters Nieuwe scooters Gebruikte bromfietsen Nieuwe bromfietsen
Contactformulier Openingstijden Routekaart Medewerkers Reviews
Onderhoud en Reparatie Retouren en garanties Verhuur Bepaal uw framemaat Zadelmeting SQ Lab Fietssleutel kwijt? Gebruikershandleidingen
Fietsverzekering Bromfietsverzekering BOVAG LeaseFiets Werkkostenregeling In de pers Nieuwsbrieven Cadeaubon Zakelijk Sponsoring Agenda Vacatures

Deel deze pagina:Scootermerken

Tomos staat voor kwaliteit. Naast comfortabele voor- en achtervering is iedere Tomos brom- of snorfiets uitgerust met een tweetrapsautomatische motor welke is voorzien van een onderhoudsvrije electronische vliegwielontsteking. Bepaalde modellen hebben naast de standaard kickstart bovendien een elektrisch startsysteem, eventuele richtingaanwijzers en een gescheiden smeersysteem, waarbij benzine en olie apart getankt kunnen worden. Op alle Tomos brom- en snorfietsen die zijn voorzien van een nationale Nederlandse of een Europese typegoedkeuring, wordt een vol jaar garantie gegeven. In ieder Tomos instructieboekje staan alle verdere garantievoorwaarden omschreven.

Klik HIER om naar de website van Tomos te gaan.

______________________________________________________________________________________________________

Peugeot, een naam waaraan de welbekende leeuw meer dan 200 jaar als beeldmerk verbonden is. Een fabriek die staat voor kwaliteitsproduct waar u op kunt rekenen en waarmee het onderscheid wordt gemaakt tussen een willekeurige scooter en een A-merk product.  
Met een Peugeot scooter koopt u een kwaliteitsproduct waaraan de grootst mogelijke zorg door de fabrikant is besteed.
voor uw Peugeot scooter is er ook een uitgebreide collectie accessoires verkrijgbaar, waarmee u uw nieuwe aanwinst volledig naar eigen smaak en behoefte kunt aankleden.

Klik HIER om naar de website van Peugeot scooters te gaan.